Stephen Colbert räägib leinast Anderson Cooperiga

Stephen Colbert jagab oma leinakogemusi uues podcastis Kõik on Anderson Cooperiga.

Hilisõhtune saatejuht, 58, kelle isa ja kaks venda hukkus lennuõnnetuses 1974. aastal rääkis CNNi ankrule oma kaotuse filosoofiast. 55-aastane Cooper, kes on kogenud ka mitme pereliikme surma, sealhulgas tema vend Carter sooritas enesetapu aastal 1988, et Colberti usk – et leinas on võimalik leida “tänulikkust” – oli sügavalt liigutav.

Colbert jagas: “Kaotasin oma isa ja vennad Peteri ja Pauli, kui olin 10-aastane. Ja see taipamine saabus alles siis, kui tead, ma olen keskea tipul. Sõna otseses mõttes kõndisin mööda tänavat. , mind tabas tõdemus, et olen tänulik selle leina valu eest. See ei eemaldanud valu. See ei muuda leina vähem sügavamaks. Mõnes mõttes muudab see sügavamaks, sest see võimaldab teil seda vaadata. See võimaldab teil vaadata oma leina viisil, mis ei tähenda kuumade söe korjamist oma kätesse, vaid pigem selle valu nägemist kui midagi, mis võib teid soojendada ja valgustada teie teadmisi selle kohta, millised võivad olla teised inimesed. Mis on tegelikult veel üks viis öelda, et kogeda on väärtuslik. Kuidas sellest saab nüüd tänu? See on osa, mis mind šokeeris, nii et ma ei saa teile öelda, kuidas ma selleni jõuan.”

Colbert ütles, et murelained tema enda suremuse pärast tabavad teda kõige rängemalt siis, kui tema lapsed kasvavad.

“Mu isa vennad surid, kui olin 10-aastane, ja kui mu lapsed olid väiksemad, tabas see mind ootamatutel aegadel,” selgitas ta. “Suurematel õnnehetkedel, nagu lihtsalt minu tütar, nagu hüppab kiigelt õigesse kohta ja maandub ja rõõmustab selle üle, jookseb üle ja ütleb: “Kas sa nägid issi?” ja kallistab mind. See hetk puhtast, kirjeldamatust, edasiviivast rõõmust. Ja ta on 6, ütleme selle mälestuse järgi. Ma ütleksin: “Oh, kas pole tore? Veel neli aastat!””

Cooper ja Colbert kohtusid esimesena arutlege leina 2019. aasta CNN-i intervjuuskus Cooper küsis Colberti aruanne alum tema kogemustest surmaga. Katoliiklane Colbert ütles: “Meil palutakse võtta vastu maailm, mille Jumal meile annab, ja võtta see vastu armastusega. Kui Jumal on kõikjal ja Jumal on kõiges, siis on maailm sellisena, nagu see on, ainult Jumala ja tema ilming. armastust ja sa pead selle tänuga vastu võtma.”

Podcasti eelmises episoodis paljastas Cooper, kes on nüüd kahe lapse isa, et ta ei tahtnud kunagi oma poegi näha kurbust, mida ta sageli nägi oma emas peegeldumasGloria Vanderbilt, kes oli kohal, kui tema poeg suri enesetapu läbi.

“Nende kahe armsa ja rõõmsa poisi uue vanemana ei taha ma, et nad näeksid minus seda, mida ma kunagi oma emas nägin,” selgitas ta. “Ma ei taha, et nad näeksid kaotuse ja leina varje, mis on peidus kusagil sügaval mu silmade taga, nagu ma nägin oma emaga. Kui mu lapsed mulle silma vaatavad, tahan, et nad näeksid, et mu armastus nende vastu peegeldub tagasi, ja see on kõik. Seda ma tahan, et nad näeksid. Ma tahan, et nad tunneksid seda stabiilsust, teaksid, et nad on heades kätes ja teaksid, et neid armastatakse.”

Heaolu, lapsevanemaks olemine, kehapilt ja palju muud: uurige WHO kahekordne riie hoo Yahoo Life’i uudiskirjaga. Registreeru siin.

Leave a Comment