Miks fännid arvavad, et True Thompson paljastas Kylie Jenneri pisipoja nime

Kui küsiti, kas True mõistab, mida tähendab venna olemasolu, vastas Khloe, et ta arvab, et mõistab, kuid True näeb Stormit oma vennaga (kes oli veebruaris sündinud). Ja tundus, et True ei jõudnud uudise jagamist oodata.

“Ta lihtsalt räägib inimestele,” ütles Khloe. “Nagu, kui ta näeb last, siis ta ütleb: “Mul on ka vend.” Ja ma olen nagu: “Haha, sa ei ole.” Sest ta lihtsalt räägib suvalistele inimestele.”

Marissa arvas, et see sarnaneb sellega, kuidas Khloe kustutas haiglastseenis nime Snowy.

“Ma võin täiesti ära olla,” ütles vlogija. “Võib olla päikseline. Aga ma ei tea, tunnen nagu lumi.”

Mõned järgijad tundusid olevat teooriaga nõus. “Lumi ja torm on mõistlikud,” kirjutas üks kommenteerija. Koos on nad oma väike lumetorm.” Lisas veel: “Lumi “lumine” teeb nii palju [sense] minu jaoks… alustades S-ga nagu Stormi.

Teised aga ei olnud selles veendunud. “Ngl ma arvan, et True tahtis lihtsalt, et tema nimi oleks Snowy,” kirjutas sotsiaalmeedia kasutaja. Helistas teisele: “Ei ole lumine.”

Leave a Comment